espeseth

espeseth

Hverdagen vår

Vårt liv med våre hunder

Oppussing

HUNDELIVPosted by anne-marthe espeseth Sun, August 29, 2010 10:43:21

Jepp, overgangen fra nytt til "brukt" hus, trodde jeg skulle gå heilt greit...OG det gjør det også.., men andres stil og smak er ikke alltid like greit å leve med, ei heller andres valg av praktiske ( les upraktiske ) løsninger...Så vi er igang, flytter vegger, tapetsere, nye gulv osv. No om dagen er det en gang oppe, entre/ gang nede som får seg en overhaling.

Her kommer noen bilder. Her er vi i full sving i gangen oppe, har fått fjernet det meste av tapeten ( merkelig at vi ønskte den av...???isj...grellere farger er lenge siden jeg har sett....Her er Thøger i sving med å grunne taket.

Og slik blir det...her er taket ferdig malt, og veggene grunnet

Her er Thøger igang å tapetsere

Ikke lett å se fargen på tapeten, men den har en varm grå/brun tone..meget bahagelig synes jeg.På golvet skal vi legge enstavs eikeplank.

Elektriker har lagt opp alt nyt, så no ert det 12 ledspotter i taket, som kan dimmes, og i tillegg har vi bevegelses-sensor, så om noen kommer tuslende ut i gangen om natta kommer lyset på . Praktisk og energisparende :)

Siden gangen er stor, nesten 30 m2, ønsket vi å utnytte den bedre. 3 store garderobeskap langs ene veggen, samt en skyvedørsgarderobe i motsatt ende har vi satt inn.

Her begynner skapdørene å komme på plass...masse god plass for mor å gjemme unna ting og tang :)

  • Comments(3)//newthinking.espeseth.net/#post239