espeseth

espeseth

Hverdagen vår

Vårt liv med våre hunder

UTEKOS

HUNDELIVPosted by anne-marthe espeseth Wed, June 23, 2010 16:52:49

Valpene nyter lange dager ute no med kos og utforsking, det er herlig å ha valper på denne tiden, som oppdretter avlaster det endel runder med vaskebøtta ! Valpene er fantastisk om natta, ikke en lyd, og max ett par som har tisset på avisene. Og morning tar vi ikke før klokka 09 , helt fantastisk!! På fredag er det øyelysing, vaksine og chipping på planen, en stor dag ! Og allerede neste uke starter valpene tilværelsene i sine nye familier ! Mange reiser langt nord, sør og vest, men heldigvis blir noen her i fylket :) Viktigste er uansett at valpene vår gode hjem, og de får de!!Jeg gleder meg til å overlate desse vidundera til alle de nye flotte familiene !!

Jasmin er god lekekamerat

I helga flyttet snille Marianne og 2 av hennes jenter inn her, og tok over hundestellet, valpekos, skitvasking osv Våre unger fordelte vi rundt om, og jeg om min kjære reiste til Oppdal på hundeutstilling. Noe som ble en iskald og våt fornøyelse !!

Men koselig å ta seg en tur ! Angelica fikk 1 JK, 1 JKK, Ikaros Kosegutt av NewT debuterte med 1JK, JKK og HP.Simba ( Hot and Fun av NewT som har plukket med seg 3 cert, kom tuslende ut av ringen med blått....dommer Rodi Hubental mente hunden var helt feil, altfor korte bein....mens dagen etterpå tok samme hunden reint bord igjen, og 4 cert var i boks ! Gratulere til vakre Leading Angel Thornapple Cherish Thornapple med BIR begge dagene !

Sandra vil smake med Thøger

Her er Simba " feilvaren" i ringen , ha,ha Sorry Siw, at jeg solgte deg slik en elendig hund....hi,hi

  • Comments(2)//newthinking.espeseth.net/#post231