espeseth

I`m in LOVEHUNDELIV

Posted by anne-marthe espeseth Fri, October 28, 2011 09:43:02

ÅHH, jeg er heldig..så kan ligge å beundre denne underbare flokken med valper !! Trekke inn den deilige reine valpelukta, lytte til fornøyde sukk, kjenne den silkemyke pelsen ...det er like stort hver gang!!

Valpene har passert 1 uke, og vi venter at de små øynene begynner å åpne seg snart. Da får de om mulig ett enda søtere uttrykk!!

Onsdagen hadde vi besøk av TV sunnmøre her, som gjerne ville filme desse søte små...de skal sendes idag...Ja, gjett om jeg er spent...liker overhode ikke å vise meg på TV..., men no er det gjort...jeg ba instendig om at filmingen skulle være av valpene og IKKE av meg.....så håper inderlig det..:)


I valpekassa er det bare ro og harmoni. Mathea er fantastisk rolig og trygg, og har mer enn nok melk. Alle valpene har doblet fødselsvekta si.

Noen av valpekjøperne har allerede fått valgt ut sin favoritt, noen må smøre seg med tolmodighet litt til :) Jeg prøver å svare på mailer, spørsmål, sende bilder av hver enkelt osv, men tiden strekker ikke alltid til, så håper på forståelse på at jeg prøver så godt jeg kan og tilfredstille alle :)


Blog image

Blog image

Blog image

Vårt L kull er født !!HUNDELIV

Posted by anne-marthe espeseth Sat, October 22, 2011 07:07:35

19oktober kom 10 vakre valper til verden her i stua vår. 1 svart tri Hanne var dødfødt, så gjengen består av 9 livsfriske valper !! 2 blue merle tisper, 2 blue merle hanner, 1svart tri tispe, 1svart tri hannhund, 1red merle hannhund, 1red tri hannhund ,1red tri tispe, alle med lange haler :) Mathea er også denne gang ei fantastisk mor !! Det er ekstra krevende i starten når det er så stort kull . Viktig at alle får sin plass ved puppen , og det er jo lett for at de som er mindre blir skubbet vekk . Men så langt ser alt fint ut, og vi håper at alle 9 vil greie seg fint :) utfordrende er selvfølgelig all nattevåken, det bor jo ikke bare hunder i dette huset, og ungene skal også ha sitt :) så vi går skift på natta og passer valpene, og det merkes at man ikke akkurat er så utviklet om dagen ... Skal oppdatere bloggen med bilder , slik at at alle de spente valpekjøperne får følge med desse søte små !! Vi har kun 2ledige valper i dette kullet, så vær snar med å ta kontakt om du vurderer en :)


Blog image

Blog image

Blog image

Blog image

obs..HUNDELIV

Posted by anne-marthe espeseth Mon, October 10, 2011 13:01:31

Du verden så sløv jeg har vert med denne bloggingen....men no er det skjerpings....det nærmer seg valpefødsel her, Mathea har ca 10 dager igjen :) Magemål idag er 86 cm.

Så da er det mange spente valpekjøpere der ute som gjerne vil følge Mathea med sine søte små, og da må jeg gjøre en innsats her på bloggen !!


Siden juni har det jo så absolutt ikke stått stille..verken på hundefronten, eller familielivet. Vi er i en innspurtsfase med oppussing...( tør jeg kalle det det...blir man noen gang ferdig...hm..??) Nytt kjøkken er i alle fall på plass, stue, gang og hovedbad er nytt, Linnea sitt rom har fått en oppstrammer, og no holder vi på med vaskerom og hunderommet. Flisleggerne kommer i morgen, vi trenger virkelig vaskerommet til valpene kommer !!

Blog image

Blog image

Blog image

Flere valpekjøpere har flotte resultater å vise til , både med utstilling, helseresultater og MH, skal prøve å få lagt ut litt etterhvert på heimesida :)


Chanel e røntget og avlest med A hofter og A albuer :)

Alle tibbene har vert til veterinær og fått vaksiner og blitt undersøkt for patella. Alle UA :)

Blog image


I sommer var vi en tur i Sommerland i BØ, hadde noen fine dager i Skien og i Oslo.


Blog image


Blog image


Blog image


Blog image


Blog image

Vi var også innom Nina, Frøydis og Kirsten i Sandefjord. Koselig å prate og kosemose valpene til Nina :)Blog image

I Porsgrunn hentet vi vakre Savannah !!


Blog imageBlog image


Blog image

Strålende resultater HUNDELIV

Posted by anne-marthe espeseth Sun, June 26, 2011 22:31:38


Vakre Kodak er såvidt fylt 1 år, men har rukket å hente hjem en rekke cert, BIR, BIG og BIS resultater!! Strålende jobba Linn, og reint objektivt sett...er jo gutten ett vidunder ..!! :)


Blog image

Blog image

Gratulere til store og små:)HUNDELIV

Posted by anne-marthe espeseth Mon, February 21, 2011 10:11:07

Først vil jeg gratulere 2 vakre NewT hunder med fantastiske resultater på utstilllinger i starten av 2011 !! Nikita ( Icebreaker av NewT) har deltatt på flere å kommet hjem med fantastiske kritikker, flere CK , 2 CERT og 2 BIR !! Fantastisk Kari og Nikita !!


Blog image
Kodak( Just the way you r av NEWT ) har debutert i utstillingsringen, 9 mnd gammel. Og på NKK i BØ ble han 3 BHK med CK. Strålende Linn og Kodak !!

Blog image

Blog image

Blog image

Chanell har flyttet til forvert i oslo.

Blog image


Blog image


I helga har også vår yngste jente Linnea deltatt i Møre Cup i fotball. Imponerende innsats, og utrolig rørende å se på!! 2 seiere og ett tap er langt over godkjent når det er første kamp for desse unge håpefulle !!


Blog image

Blog image

Blog image

O O O det går likar no...HUNDELIV

Posted by anne-marthe espeseth Mon, January 31, 2011 22:05:30

Som overskrifta sier, her går det bedre ! Sandra er seg selv igjen, og jeg er så glad !! Tusen takk til alle som har sendt mail og meldinger. Rørende at så mange bryr seg om min kjære Sandra, og i tillegg kom her flere gode råd !!

Været har vert bra noen dager til, og valpene storkoser seg ute !


Blog image

På lørdag var valpene 7 uker, og vi feiret med å ta litt oppstillingsbilder...med vekslende resultat..hehe. Sander var den dyktige og tolmodige fotograf !


Blog image


Blog image


Blog image

Blog image

Jasmin jenta har passert 1 år, og blir bare vakrere og vakrere...og man skal lete lenge etter en snillere hund !

Blog image


Blog image

Og endelig har vi snøstoppere på taket !! Yes !! Satser på litt mindre snømåking rundt dørene :)

Blog image

Forrige helg deltok guttene på KM i Badminton , og det endte med en SØLV-MEDALJE til Sander i dobellMix !! Strålende jobbet Sander gutten min!!

Her er Linnea i farta.

Blog image

Sander og Andrea

Blog image

Blog image

Blog image

Og familien har fått ett nytt tilskudd : TILDA !! Velkommen søtnos !!

Blog image

Og Linnea er midt i tannfellinga...

Blog image

Søte Chanel har passert 8 mnd.

Blog image

Jasmin øver på bordet...skal jo snart debutere i ringen som " voksen" dame !!

Blog image

hektiskHUNDELIV

Posted by anne-marthe espeseth Fri, January 28, 2011 11:43:59

Det er hektiske dager i heimen...kjenner virkelig at jeg gjerne skulle hatt noen å dele litt av alt arbeidet med..Så beklager at jeg ikke får oppdatert så ofte, det blir rett og slett nedprioritert.

Valpene har det strålende. De vokser og er en utrolig selskaps-syk gjeng...de som ikke er oppi armene hyler etter å få komme opp! Endelig har været bedret seg litt også, s å siste dagene har de fått noen turer ut. De elsøker det!! Nyskjerrig og lekne som de er, boltrer de seg i hele hagen. Jammen er jeg glad for at vi i fjor prioriterte å gjerde inn hele hagen...no er det bare å åpne døra og la de få springe ut og kose seg på flere mål!.

Mamma Sandra er det desverre ikke like bra med om dagen. Vi hvet ikke hva det er, men hun har problemer med å røyse seg, har feber og er ikke i form. Hun står på medisiner, og har vert hos vet. idag...de er usikkre på hva det kan være, men bor 5 min unna klinikken, så hjelpen er heldigvis nær. Men er ikke noe kjekt når hundene er syk. Hun får selvf. ikke være sammen med valpene sine, da hun trenger ro og fred, samt t de ikke skal amme henne no når hun er medisinert. Medisinen er ikke farlig for valpene, men unødvendig at de får det i seg. Håper god-jenta kommer seg fort til hektene !!


Det blir dårlig med fotografering, tiden strekker ikke til. men håper å få en av ungene til å hjelpe meg i helga, så jeg kan få tatt noen oppstillingsbilder av kullet!

På tirsdag skal gjengen ID merkes, vaksineres, få helseattest, torsdag er det øyelysing.Så dagene er fullpakket fremover.

Blog image

Blog image

Blog image

5 ukers bilderHUNDELIV

Posted by anne-marthe espeseth Tue, January 18, 2011 23:30:43

Go gjengen har passert 5 uker. Det har vert enda en runde med kloklipp og ormekur. No er her stadig beslk av folk som vil kosemose valper, og valpene elsker all oppmerksomheten !! Mamma Sandra prøver fortvilt å få litt oppmerksomhet også, hun synes strengt tatt at hun kommer i andre rekke....


Blog image


Blog image


Blog image

Blog image


Blog image

Blog image


Blog image